Robin nagradna igra

U utorak, 27.12.2016. godine, tročlana komisija izvukla je 25 sretnih dobitnika u nagradnoj igri „25 dodatnih razloga za kupovinu u Robin trgovinama“ koja je trajala od 23.11. do 23.12.2016. godine.

Svi koji su igrali nagradnu igru, mogli su osvojiti vrijedne poklon pakete partnera Kudelića, Podravke, Danice, Francka i iTi partnera, Lenovo tablete ili mobitele i poklon bonove za potrošnju u Robin trgovinama.

 

Sretni dobitnici Lenovo mobitela su Marijan Mlinarić, Elvir Bajrić i Hrvoje Crnčić, dok su Lenovo tablet osvojili Vladimir Grščić, Damir Prikratki, Kristina Mickovski, Stjepan Drugčević, Tamara Kontrec, Slađana Varga i Marina Orak.

Bogate poklon pakete Podravke osvojili su Dragan Pavleković, Dominik Škrlec i Ljubica Orak. Poklon paketi Danice idu Elviri Horvat i Dubravki Bradić. Marija Haman i Božidar Orak osvojili su poklon paket Kudelića, dok će u Franck proizvodima uživati Božica Švagelj i Katica Tremski.  Poklon paket iTi partnera osvojio je Siniša Vuković.

Poklon bon za potrošnju u Robin trgovinama osvojili su Stjepan Babić, Marija Mručić, Igor Belaj, Jospia Harča i Ana Jambrec

 

Sretni dobitnici osvojenu nagradu, uz predočenje osobne iskaznice, mogu podići od četvrtka, 29.12.2016. godine u centrali Robin trgovina na adresi Ivana Lepušića 30, Križevci, svakim radnim danom od 8 do 15 sati, najkasnije do 27. siječnja 2017. godine.

 

Hvala svima na sudjelovanju u velikoj nagradnoj igri i iskrene čestitke sretnim dobitnicima!