Štedne LED žarulje u sve većem broju ekološki osviještenih kućanstava sve više zamjenjuju obične žarulje jer su značajno ekonomičnije u pretvaranju električne energije u svjetlost, a usto su i trajnije. V-Tac led žarulja troši i do 85% manje električne energije od običnih žarulja sa žarnom niti!

Također, vijek trajanja štednih LED žarulja višestruko je duži, odnosno od 30.000 do 50.000 radnih sati, što dodatno povećava korisnost i isplativost korištenja ovakvih žarulja!

Prilikom korištenja LED žarulja, nema štetnog UV zračenja niti infracrvene radijacije, a same žarulje ne sadrže u sebi štetnu i opasnu živu. Snaga žarulje iznosi 9 vata, što je ekvivalent vrijednosti od 60 vata konvencionalne žarulje sa žarnom niti. Važno je napomenuti i da ovaj tip LED žarulje ne treba vrijeme zagrijavanja, već prilikom paljenja svijetla odmah radi na 100% mogućeg osvjetljenja, što je značajan pomak u odnosu na prošlu generaciju LED žarulja. Takav tip žarulja savršeno radi u svim vremenskim uvjetima, odnosno u rasponu od -40 pa do +40 Celzijevih stupnjeva, a isto tako materijal od kojeg su napravljene otporan je na lom i vibracije.

Korištenje ovog tipa žarulje ne zahtjeva instalaciju novog grla, budući da navoj odgovara standardnom grlu (E 27) koje se koristi u našim kućanstvima. Kao dodatnu pogodnost, žarulje dolaze uz garanciju u trajanju od dvije godine! Radi se o kvalitetnoj LED žarulji koja će dugoročno i u punom sjaju obasjavati vaš dom, radno mjesto ili bilo koji prostor u kojem boravite! Ukoliko i Vi brinete o okolišu i efikasnosti, navratite u najbližu Robin trgovinu i nabavite povoljne i efikasne LED štedne žarulje!

Tijekom veljače dvostruko uštedite.

Iskoristite posebnu akcijsku ponudu i osigurajte PROIZVOD MJESACA – pakiranje od 3 komada štednih LED žarulja po 29,99 kuna (redovna cijena za pakiranje od 3 komada 38,97 kn)!

U najbližoj Robin trgovini možete pronaći puni asortiman V-TAC žarulja: