Robin trgovina 1

Jučer smo u Križevcima nakon preuređenja ponovno otvorili Robin trgovinu 1 na adresi Ivana Lepušića 30. Trgovinu s kojom je započela priča o Robin marketima u koje kupci iz Koprivničko-križevačke županije svakodnevno rado navraćaju!

U ugodnom ambijentu uz brojne degustacije naših partnera (Asistor začini, Robin pekara) i društvo redovitih kupaca, predstavljena je još bolje, prozračnije i modernije uređena trgovina, u kojoj će svaka Vaša kupovina biti lakša i ugodnija. Vrata naše trgovine otvorena su Vam od ponedjeljka do subote od 6 do 21h, a nedjeljom od 7 do 13h! Iz širokog asortimana koji Vam nudimo, izdvajamo svježe voće i povrće, uvijek fine i ukusne proizvode iz Robin pekare, pregršt rashlađenih pića, suhomesnatih te mliječnih proizvoda te mnogo toga drugog što je potrebno Vašem kućanstvu. Za još jednostavniju kupovinu, na raspolaganju su parking površine ispred i u blizini trgovine. Prilikom kupovine vrlo rado će Vam pomoći naše drage i ljubazne prodavačice Kristina, Ivana, Tanja i Valentina!

Dođite i posjetite nas u novouređenoj Robin trgovini i sami se uvjerite u kvalitetu naše usluge u još ljepšem i ugodnijem ambijentu! Robin trgovina – Vaša križevačka trgovina!