Robin podjela kataloga

Imate višak slobodnog vremena ili pak želite dodatno zaraditi? Odlično, jer nam treba baš vaša pomoć s raspodjelom mjesečnih kataloga!

Kako bismo što bolje informirali naše vjerne kupce o uvijek povoljnim cijenama i akcijskim ponudama, sredinom svakog mjeseca na kućne adrese dostavljamo Robin kataloge u radijusu Sudovec-Markovac Križevački-Lepavina. Shodno tome, potrebna nam je mala pomoć kako bi katalozi stigli do naših vjernih kupaca u pravo vrijeme.
Posao je honoraran, tako da nam nije važno jeste li zaposleni ili niste. Također, raditi se može poslijepodne ili za vrijeme vikenda, a ukoliko imate vlatiti automobil ili moped, podijela kataloga bila bi još jednostavnija.
Radi se poslu koji zahtjeva 3 do 4 radna poslijepodneva sredinom svakog mjeseca, a možete ga obavljati sami ili sa nekim s kime želite podijeliti posao.
Četiri glavne rute kojima se vrši raspodjela kataloga su od Sudovca preko Kalnika pa do Erdovca i Gregurovca, od Cubinca do Markovca, od Lepavine do Majurca te od Vojakovca pa do Križevaca, uključujući i sam grad!

Sa radom bi se krenulo 11. svibnja, a sve potrebne informacije možete saznati na broj mobitela 099/4867-178, putem maila na info@robin-trgovine.com ili nas osobno posjetite u sjedištu Robin trgovina na adresi Ivana Lepušića 30 u Križevcima, od petka 4. svibnja do srijede 9. svibnja!

Sretno svim kandidatima! 🙂

Robin podjela kataloga 2