Sladoledni vikend Robin trgovina

Od petka 8. lipnja pa do nedjelje 10. lipnja, u svim Robin trgovinama očekuje vas SLADOLEDNI VIKEND! Svratite do vama najbliže Robin trgovine i provjerite što vam sve nudimo!

Za početak, malo ćemo zaviriti u daleku prošlost i otkriti kako je zapravo sladoled nastao još u doba rimskog cara Nerona. Tada je nastala prva ideja sladoleda, kao leda pomiješanog  s voćnim sokovima. S vremenom su nastajale novije inačice sladoleda ili smrznutih krema, no prvi pravi sladoled u Europu su donijeli Arapi u 16. stoljeću na područje Sicilije u Italiji, kojom su tada vladali.
Danas je sladoled poznat kao djelomično ili potpuno zamrznuta slastica koja se sastoji od mlijeka i mliječnih proizvoda te, iako je nekad bio skupa delicija, danas sladoled uveseljava velik broj ljudi diljem svijeta. Naprosto je nemoguće zamisliti ljetne vrućine, a da nema sladoleda koji ih pomaže ublažiti.

Stoga iskoristite nadolazeći vikend i ovu odličnu ponudu u svim Robin trgovinama i uživajte u raznim vrstama i okusima finih sladoleda koje vam nudimo po iznimno povoljnim cijenama! Živio SLADOLEDNI VIKEND! 🙂