Žuja i Robin bicikliraju

U suradnji sa Ožujskim pivom, Robin trgovina za vas je pripremila još jednu nagradnu igru u kojoj ćete moći sudjelovati tijekom kolovoza i rujna te osvojiti čak 100 vrijednih nagrada!

Ljetni mjeseci idealna su prilika da ljudi budu aktivni i prakticiraju zdrav način života. Jedan od načina da se lijepi dani provedu u prirodi i da budemo aktivni, zasigurno je vožnja bicikla. Bicikliranje je vrlo jednostavan, a opet vrlo učinkovit sport budući da se njime mogu baviti gotovo svi. Sve što je potrebno je malo avanturističkog duha i dobre volje.
Kako svaka aktivnost na svom kraju zahtjeva okrjepu, Robin trgovina i Ožujsko pivo osmislili su odličnu ideju!
Naime, svi oni koji u bilo kojoj od Robin trgovina tijekom kolovoza i rujna kupe jednu litru Ožujskog piva ili piva iz Ožujsko obitelji (limenke, boce, PET) dobivaju jedan kupon koji će ispuniti i ubaciti u nagradnu kutiju. Glavna nagrada je 10 bicikala Giant kojima ćemo nagraditi one koji će imati najviše sreće, no za i one sa nešto manje sreće spremili smo 90 poklon paketa Ožujskog piva!

Izvlačenje sretnih dobitnika održat će se 1. listopada, a do tada uživajte u bicikliranju i Ožujskom pivu te marljivo ispunjavajte kupone. Čak 100 nagrada čeka na vas! 🙂