Robin challenge

Ove nedjelje održano je tradicionalno druženje djelatnika Robin trgovina. Druženje se po prvi puta održalo na imanju obitelji Šatvar, iza Upravne zgrade poduzeća, a potrajalo je do kasnih večernjih sati! U opuštenoj atmosferi, naši zaposlenici uživali su u lijepom vremenu i ugodnom društvu!

Nakon finih zalogaja i pića za okrjepu, naši dragi djelatnici preselili su na sportska “borilišta”! Uz malo sportskog rivalstva, jučer je bilo sve puno smijeha i dobre zabave. Vožnja u tačkama, skakanje u vreći, gađanje lukom i strijelom, povlačenje konopa te brzinsko ispijanje piva, bile su discipline natjecanja pod nazivom “Robin challenge 2018” u kojima su naši natjecatelji (a ponajviše natjecateljice) tražili svoje mjesto na postolju. Nakon borbe za medalje, atmosferu i dobro raspoloženje na visini je držao tamburaški sastav “Zlatni vez”, koji je ispunjavao sve glazbene želje djelatnika i ostalih prijatelja na velikoj fešti koja je u potpunosti opravdala svoja očekivanja! Sve okupljene ugodno je iznenadio i vatromet kao pravi šlag na tortu.

Druženja poput jučerašnjeg zasigurno su nešto što tim Robin trgovina čini još jačim i uspješnijim. Zahvaljujemo svima na odazivu i sjajnoj zabavi koju ćemo ponoviti, ako ne prije, onda na božićnoj fešti 23. prosinca!