Nova Robin trgovina u Starigradu

Jutros je otvorena nova Robin trgovina u Starigradu pokraj Koprivnice!

Uz degustacije i fine zalogaje Kudelić mesne industrije i naših kolega te koju čašu Ožujskog piva, s radom je krenula Robin trgovina 42, na adresi Krešimirova ulica 78, odmah uz caffe bar Pub.

Radit će svakodnevno od 6:30 do 20:00, osim nedjeljom kada je radno vrijeme od 7:00 do 13:00.

Uz veliki izbor rashlađenih pića, suhomesnatih proizvoda, friškog kruha i peciva Robine pekare te pekare Zrinski, svježeg voća i povrća te ostatka prehrambenog asortimana i kućanskih potrepština, i na ovoj lokaciji naše simpatične zaposlenice će vam izlaziti u susret i pomogati prilikom svake vaše kupnje.

Prenosimo Vam i izjavu našeg direktora maloprodaje, Robina Šatvara, za lokalni portal glaspodravine.hr: «Znamo da su stanovnici Starigrada u zadnjih godinu i pol rado navraćali u Robin Market 0-24 u svojim dnevnim kretanjima prema poslu ili školi, a eto sada je Robin market došao baš u njihovo naselje. Vjerujemo kako će Robin market na lokaciji uz starigradski PUB, sa širokim izborom povoljnih proizvoda te prepoznatljivom ljubaznošću Robin tima, biti dobro prihvaćen».

Uz aktualnu Top akcijsku ponudu u studenom, posebno za nove kupce, povodom otvorenja Robin trgovine 42, pripremili smo nekoliko dodatnih atraktivnih proizvoda na akciji pa ako ste u mogućnosti svakako navratite u novu trgovinu u Starigradu.

Želimo se zahvaliti i svim našim dobavljačima koji su nas podržali i prilikom otvaranja ove nove trgovine, a vama dragim kupcima, želimo dobrodošlicu u naš i vaš novi Robin market u Starigradu! 🙂