Kao što je svima već poznato, u lipnju i rujnu održali smo prva dva kvartalna nagradna izvlačenja. Tim prilikama, podijelili smo ukupno 50 nagrada, a novih 25 nagrada očekuje vas 15. prosinca na Trećem kvartalnom nagradnom izvlačenju!

Ukoliko još uvijek niste upoznati sa uvjetima sudjelovanja u nagradnoj igri “Robin daje više”, ovdje možete saznati sve potrebne informacije! Učlanite se u “Robin klub” i prilikom svake kupnje (veće od 50 kuna) skupite po jedan “R” bod. Nakon prikupljenih 20 “R” bodova, ispunjenu karticu Robin kluba ubacite u nagradnu kutiju na najbližem prodajnom mjestu Robin trgovina i automatski ulazite u konkurenciju za osvajanje nagrada na Trećem kvartalnom nagradnom izvlačenju, a ukoliko tada niste sretni dobitnik, ulazite u konkurenciju za osvajanje nagrada na Finalnom nagradnom izvlačenju!

U Trećem kvartalnom izvlačenju očekuje vas pet glavnih nagrada i dvadeset poklon paketa partnera naše nagradne igre. Možete osvojiti iPhone 8, Philips smart TV, Gorenje štednjak, Philips usisavač ili pak vikend za dvoje u termama Sveti Martin! Tu su i vrijedni poklon paketi koje osiguravaju Anamaria, Sweet story, Šafram, Bobi, Ragusa i Laguna!

Sakupite dvadeset “R” bodova i sudjelujte u Trećem nagradnom izvlačenju 15. prosinca. Vrijedne nagrade čekaju na vas! I zapamtite: ROBIN UVIJEK DAJE VIŠE! 🙂