Nakon što ćemo 15. prosinca saznati sretne dobitnike 25 nagrada na Trećem kvartalnom izvlačenju, preostaje nam da na Finalnom nagradnom izvlačenju saznamo i one koji će osvojiti i one najvrijednije te zaključimo prvu nagradnu igru Robin trgovina sa stilom!

U konkurenciju za osvajanje nagrada na Finalnom nagradnom izvlačenju, ulaze svi oni koji su tijekom trajanja cijele nagradne igre, dakle još od travnja, ispunjavali svoje kartice Robin kluba i ubacivali ih u nagradne kutije. Ako niste imali dovoljno sreće na nekome od prethodnih kvartalnih izvlačenja, možda vas vaš sretan trenutak očekuje 23. prosinca. Naime, tada nas očekuje Finalno nagradno izvlačenje na kojem ćemo ponovo podijeliti 25 vrijednih nagrada. Osim vrijednih poklon paketa partnera naše nagradne igre te poklon bonova za potrošnju u našim trgovinama, očekuju vas dvije fantastične glavne nagrade. Možete osvojiti kuhinju po mjeri Labor u vrijednosti 20.000 kuna koju je osigurao naš vjerni partner Podravka, a druga glavna nagrada je all-inclusive ljetovanje u trajanju od 7 dana u Tučepima u vrijednosti od 10.000 kuna!

Uopće ne zvuči loše, slažemo se. Stoga marljivo skupljajte “R” bodove na svojim karticama vjernosti jer možda ćete baš vi osvojiti vrijedne nagrade. Vrijeme darivanja je pred vratima, a Robin trgovine pobrinule su se da darovi budu zaista vrijedni! Vidimo se na Finalnom nagradnom izvlačenju! 🙂