Dragi naši, bliži nam se kraj godine, a za posljednji mjesec 2018. godine rezervirali nismo osigurali samo jedan vrhunski proizvod mjeseca, već njih čak tri iz Marodija – Valoviti rezanci, Ribana kašica i Male krpice s jajima!

Marodi tjestenina i rezanci vrhunske su kvalitete, a budući da se prave uz dodatak svježih jaja, pružaju dodatnu kvalitetu i punoću okusa za svaki obrok. Zbog pažljivo odabranih i kontroliranih parametara u proizvodnji Marodi domaće tjestenine s jajima, sačuvana su izvorna nutritivna svojstva, a to je samo još jedan razlog zašto je Marodi domaća tjestenina s jajima drugačija i uistinu više od priloga. Tjestenina s jajima je nutritivno bogatija od tjestenine bez jaja, ali je tjestenina s jajima i gurmanski bolja – bolji okus, intenzivnija žuta boja, žilavija konzistencija.

Tjestenina s jajima ima punoću okusa i mogla bi se nazvati „savršenom hranom“. Stoga svratite u najbližu Robin trgovinu i osigurajte svoje Proizvode mjeseca te uživajte u bogatstvu okusa vrhunske tjestenine. Valovite rezance, Ribanu kašicu i Male krpice od 400 grama kupite za 7,99 kuna (redovna cijena 11,99 kn; sniženje 33%) do kraja mjeseca prosinca!

Marodi tjestenina. I dovoljno! 🙂