U nedjelju navečer, hotel Kalnik bio je domaćin velikoj fešti djelatnika i prijatelja Robin trgovina! U vrlo ugodnoj i opuštenoj atmosferi, gotovo 200 uzvanika je proslavilo vrlo uspješnu 2018. godinu!

Na samom početku, sve prisutne pozdravio je direktor Robin trgovina Robin Šatvar, koji je u prigodnom govoru prezentirao odlične rezultate koje je poduzeće ostvarilo u godini na izmaku. Napomenuo je da je za odličan poslovni rezultat i napredak najviše zaslužan timski duh i zajedništvo, koje smatra glavnom snagom poduzeća kojem je direktor. Također, najavio je i planove za nadolazeću 2019. godinu te ciljeve i izazove kojima će svi težiti.
Potom su se fešti  pridružili popularni “Gruntovčani”, koji su priredili posebnu točku povodom otvorenja nove Robin trgovine u famoznom Gruntovcu koja je zabavila i nasmijala sve uzvanike. Nakon početnog opuštanja i u dobrom raspoloženju, prava zabava mogla je započeti!

Velika fešta potrajala je do sitnih sati uz odličan tamburaški sastav “Zlatni vez” koji je atmosferu držao na visokom nivou tijekom cijele večeri. Nakon vrlo uspješne 2018. godine, toplo se nadamo da ćemo se i nagodinu okupiti u još većem broju i slaviti još uspješniju 2019. godinu! 🙂