Jutros je otvorena nova Robin trgovina u Koprivnici!

Uz degustacije i fine zalogaje naših kolega te koju čašu toplog pića, s radom je krenula Robin trgovina 17, na adresi Ledinska ulica 21A.

Radit će svakodnevno od 6:00 do 20:00, osim nedjeljom kada je radno vrijeme od 7:00 do 13:00.

Uz veliki izbor rashlađenih pića, suhomesnatih proizvoda, friškog kruha i peciva Robine pekare te pekare Zrinski, svježeg voća i povrća te ostatka prehrambenog asortimana i kućanskih potrepština, i na ovoj lokaciji naše simpatične zaposlenice će vam izlaziti u susret i pomogati prilikom svake vaše kupnje.

Nakon Robin marketa 0-24 kod rotora u blizini bolnice, Robin marketa kod semafora (blizu Podravke), Robin marketa na Vinici (Vinodolska ulica), Varaždinskoj cesti (preko puta restorana Zlatan), Robin marketa ispred restorana Zrinski, Robin marketa u Koprivničkom Ivancu, Robin marketa u Kunovcu, Robin marketa kod caffe bara Guliver te Robin marketa u Starigradu, ovo je deseta Robin trgovina u Koprivnici i bližoj okolici!

Prenosimo Vam i izjavu našeg direktora maloprodaje, Robina Šatvara, za lokalni portal glaspodravine.hr: « Znamo da su stanovnici Ledinske ulice u Koprivnici već navikli da na spomenutoj lokaciji imaju trgovinu, a sada je tamo otvoren Robin market što nam je iznimno drago. Vjerujemo kako će Robin market u Ledinskoj ulici, sa širokim izborom povoljnih proizvoda te prepoznatljivom ljubaznošću Robin tima, biti dobro prihvaćen i postati prepoznatljiva kvartovska trgovina ».

Uz aktualnu Akcijsku ponudu u siječnju, posebno za nove kupce, povodom otvorenja Robin trgovine 17, pripremili smo nekoliko dodatnih atraktivnih proizvoda (posebna akcija vrijedi i u Robin trgovini 41, kod caffe bara Guliver) na akciji pa ako ste u mogućnosti svakako navratite u novu trgovinu u Ledinskoj ulici.

Želimo se zahvaliti i svim našim dobavljačima koji su nas podržali i prilikom otvaranja ove nove trgovine, a vama dragim kupcima, želimo dobrodošlicu u naš i vaš novi Robin market u Koprivnici! 🙂

Foto: Luka Krušec