Podravkino pšenično brašno godinama je sinonim kvalitete i jedan od njezinih prepoznatljivih brendova. Brojne nagrade za mjerenje kvalitete proizvoda dokaz su da se radi o proizvodima dokazane kvalitete!

Bijelo glatko brašno T-550 se dobiva finim mljevenjem jezgre pšeničnih zrna bez ovojnice, kako bi na kraju dobili besprijekorno bijelu boju uz izuzetno sitnu teksturu čestica. Ima izuzetna svojstva pri pečenju pa je više nego idealno za sve vrste kruhova i kiflica, domaćih tjestenina i rezanaca, a posebno se ističe kao dobar izbor u pripremi vučenog tijesta. Pakiranje od kilograma možete nabaviti za 4,49 kuna(redovna cijena 5,79 kuna), dok pakiranje od 5 kilograma možete nabaviti za 21,99 kuna (redovna cijena 27,99 kuna).
Bijelo oštro brašno T-400 karakteriziraju nešto veće čestice, zbog kojih će uvijek biti prvi izbor za pripremu prhkih tijesta, biskvita, pita i svih postojećih vrsta domaćih keksića. Bolji je izbor i za njoke, žličnjake ili knedle, a preporučljivo je koristiti ga ukoliko jelu ili umaku želite dati na gustoći. Oštro brašno od kilograma možete kupiti po cijeni od 5,49 kuna (redovna cijena 6,99 kuna), dok pakiranje od 5 kilograma možete osigurati za 26,99 kuna (redovna cijena 33,99 kuna).

Iskoristiti ovu posebnu akciju i u najbližoj Robin trgovini osigurajte TOP BRENDOVE U OŽUJKU – Podravkino brašno!