Posao u Robin trgovinamaPoduzeće Robin d.o.o. je u 2016. i početkom 2017. otvorilo četiri nove trgovine s 15 novih radnih mjesta. Sukladno našoj daljnjoj odrednici rasta i razvoja, u svakom trenutku moguće je očekivati povećanje potrebe za kvalitetnim i marljivim radnicima. Najčešća zanimanja u Robin trgovinama su trgovac, vozač, pekar, slastičar i ekonomist.

Trenutno postoji potreba za novim zaposlenicima na području grada Križevaca i Koprivnice, stoga Vas pozivamo da se prijavite i postanete dio Robin tima. Svatko tko je komunikativan i društven te voli raditi kao član tima, svakako je dobrodošao! Važno je napomenuti kako se radi poslovima vezanim uz maloprodaju (rad u trgovini, komunikacija s kupcima, narudžba robe, praćenje rokova i ostali poslovi u trgovini). Vaše radno iskustvo nije presudno, već želja i odlučnost za radom i suradnjom sa ostalim zaposlenicima. Veselimo se suradnji na obostrano zadovoljstvo!

Također, trenutno smo u potrazi za dva nova radnika u Robin pekari na adresi Marija Detonija 2 u Križevcima. Radnici bi bili zaposleni na neodređeno vrijeme, a radilo bi se noću. Svi koje žele raditi i smatraju se marljivom i odgovornom osobom, neka se prijave na “robin.pekara@gmail.com“. Svima želimo puno sreće!

Na linku ispod teksta preuzmite formular koji nam možete ispunjen vratiti elektronskom poštom ili donijeti osobno u upravu poduzeća Robin d.o.o., na adresi Ivana Lepušića 30, svaki radni dan od 7-15h ili se telefonski javiti na broj mobitela 099/4867-178. Vaše podatke spremit ćemo u našu bazu i javiti vam čim bude prvi otvoreni natječaj.

Robin – formular za prijavu na posao

TRENUTNO OTVORENE RADNE POZICIJE: PEKAR – Križevci 

Postani dio Robin tima u Križevcima i Koprivnici

 KRIŽEVCI, KOPRIVNIČKO-KRIŽEVAČKA ŽUPANIJA


 1


 Na neodređeno; upražnjeni poslovi


 Puno radno vrijeme


  • Smjena – prijepodne
  • Noćni rad
  • Rad vikendom i praznikom

 Nema smještaja


 23.4.2018.


 6.5.2018.  • Srednja škola 3 godine
  • Srednja škola 4 godine

 Kategorija B


 Nije važno


Prijavite se na robin.pekara@gmail.com. U prijavi možete priložiti svoj CV i/ili napisati nekoliko rečenica o sebi. Prijaviti se možete također osobno u upravi poduzeća Robin d.o.o., na adresi Ivana Lepušića 30, svaki radni dan od 7-15h ili telefonski na broj mobitela 098/554-669 .

Više informacija o natječaju od ponedjeljka do petka od 7-15 sati saznajte pozivom na: 048/625-715