Posao u Robin trgovinama

Poduzeće Robin d.o.o. je u 2016. i početkom 2017. otvorilo četiri nove trgovine s 15 novih radnih mjesta. Sukladno našoj daljnjoj odrednici rasta i razvoja, u svakom trenutku moguće je očekivati povećanje potrebe za kvalitetnim i marljivim radnicima. Najčešća zanimanja u Robin trgovinama su trgovac, vozač, pekar, slastičar i ekonomist.

Na linku ispod teksta preuzmite formular koji nam možete ispunjen vratiti elektronskom poštom ili donijeti osobno u upravu poduzeća Robin d.o.o., na adresi Ivana Lepušića 30, svaki radni dan od 7-15h. Vaše podatke spremit ćemo u našu bazu i javiti vam čim bude prvi otvoreni natječaj.

Robin – formular za prijavu na posao

TRENUTNO OTVORENE RADNE POZICIJE:

Prodavač/Prodavačica 

Broj radnih mjesta: 3

Prijave za natječaj traju do 23.4.2017.

Tražimo osobe za rad u jednoj od Robin trgovina na području Križevaca.

Opis posla: rad u trgovini, komunikacija s kupcima, narudžba robe, praćenje rokova i ostali poslovi u trgovini (Križevci i okolica).

Postoji mogućnost da će prema zahtjevima posla, posao po potrebi tražiti korištenje vlastitog vozila.

UVJETI:

  • završena srednja škola (3 ili 4 godine)
  • vozačka dozvola: B kategorija

Tražimo osobu koja koja bi nakon probnog roka dobila ugovor na neodređeno, a koja bi radilo puno radno vrijeme, u dvije smjene, uključujući vikende i ponekad praznike.

Radno iskustvo nije nužno, ali je poželjno.

Prijave za posao možete izvršti putem e-mail adrese valentino.strsoglavec@robin-trgovine.com ili se prijaviti osobno u Upravi poduzeća na I. Lepušića 30, od ponedjeljka do subote od 7-15h.

Dodatno se informirajte telefonskim pozivom na 092 1207 382.