Robin trgovine poznate su kao prijatelj sporta i sportskih aktivnosti. Rado izlazimo u susret sportkim klubovima te pratimo i podržavamo razna sportska natjecanja ili turnire.

Prije svega, to se odnosi na podršku nogometu i nogometnim klubovima diljem cijele županije. U posljednih smo godinu dana poduprli rad i djelovanje mnogih županijskih ligaša, prvesntveno kroz sponzorstvo u kupnji novih dresova. U tome su nam najviše pomogli Pan pivo i Ožujsko pivo, koji su nam bili najveći partneri u ideji da podupremo nogometne klubove u mjestima gdje djeluje neka od mnogobrojnih Robin trgovina. U suradnji s partnerima osigurali smo dresove za Nk Močile, Nk Bratstvo iz Kunovca, Nk Slogu iz Koprivničkog Ivanca, Nk Gornja Rijeka i Nk Mladost iz Carevdara.

Na tom tragu, Robin trgovine se danas mogu pohvaliti da imaju dvije malonogometne ekipe – Robin marketi UŠPRS te Robin market 0-24.
Prva ekipa natječe se na popularnoj KC ligi i skup je amaterskih igrača koji gaje strast prema nogometu. Svi su oni ili sadašnji ili bivši studenti iz podravskog kraja, a mi ih zdušno podupiremo.
Druga ekipa, odnosno ekipa Robin marketi 0-24, je malonogometna ekipa koja nastupa na ljetnim i zimskim malogometnim turnirima u Koprivničko-križevačoj županiji. Ponajprije se to odnosi na Pan zimsku i ljetnu ligu u Koprivnici te Ožujsko zimsku ligu u Križevcima. Radi se o ekipi koja je spoj iskusnih i dokazanih igrača, poput Maria Gregurine i Vedrana Purića koji su godinama gazili prvoligaškim travnjacima, te mladih talentiranih igrača koji su još u mladim nogometnim godinama.

Kako god, Robin trgovine mogu se podičiti s dvije malonogometne ekipe koje su odlični kolektivi i koje nailaze na simpatije publike gdje god nastupale. Na tom tragu i dalje ćemo podržavati nogometne ekipe i klubove, ali ne samo i njih!