Od ponedjeljka 16. travnja možete se učlaniti u program vjernosti Robin trgovina – ROBIN KLUB i ostvarivati dodatne pogodnosti.

Da biste se učlanili u ROBIN KLUB morate ispuniti prijavnicu u najbližoj Robin trgovini.

Robin klub

PRAVILA I ODREDBE PROGRAMA VJERNOSTI ROBIN TRGOVINA –
“ROBIN KLUB“

 

Kako postati članom Robin kluba?

 1. Članom Robin kluba mogu postati sve punoljetne fizičke osobe koje svojevoljno ispune prijavnicu za članstvo u Robin klubu te samim time pristanu na pravila i odredbe kluba. Prijavnica se može zatražiti od prodajnog osoblja Robin trgovina i ispuniti u svim Robin maloprodajnim trgovinama.
 2. Svaka osoba koja ispuni prijavnicu, stječe pravo na primitak kartice Robin kluba. Svaka kartica ima serijski broj te nije prenosiva, što znači da se tom karticom može koristiti isključivo nositelj te kartice.

 

Pogodnosti članstva u Robin klubu!

 1. Članovi Robin kluba imaju mogućnost skupljanja štambilja prilikom kupovina u svim Robin trgovinama te sudjelovanja u jednom kvartalnom te finalnom izvlačenju nagradne igre «Robin daje više».
 2. Prilikom svake kupnje u vrijednosti većoj od 50 kuna (te za svakih narednih potrošenih 50 kuna), članovi Robin kluba ostvaruju pravo na po jedan bod koji se evidentira udaranjem štambilja na poleđini kartice Robin kluba (utrošenih 50 kuna = 1 otisak štabmilja).

  Članovi kluba uz gore navedene uvjete bodove ne stječu jedino prilikom kupovine u kojoj se iskorištavaju posebne pogodnosti (npr. dodatni popust od 10%).

 3. Nakon što je član Robin kluba na svojoj kartici Robin kluba skupio 20 štambilja, stječe pravo na popust od 10% za jednokratnu kupovinu u bilo kojoj od Robin trgovina te prodajno osoblje u prisutnosti kupca ubacuje karticu vjernosti u kutiju za nagradna izvlačenja nagradne igre «Robin daje više» koja se nalazi uz blagajnu u svakoj Robin trgovini.
 4. Nakon skupljenih 20 štambilja i ubacivanje kartice vjernosti u kutiju za nagradni natječaj, prodajno osoblje članu Robin kluba izdaje novu karticu vjernosti kako bi ponovno mogao skupljati štambilje i ostvarivati pogodnosti Robin kluba.

Na karticu se upisuje serijski broj člana kluba. Ako greškom prodajnog osoblja ili kupca ne bude upisan serijski broj kupca koji je dobio prilikom izdavanja prve kartice vjernosti, kupac ponovno mora ispuniti prijavnicu za članstvo u klubu.

 1. Članovi kluba mogu postati dobitnici kvartalnih nagradnih izvlačenja na kraju svakog kvartalnog razdoblja, u kojem su ubacili pravilno ispunjene kartice vjernosti. Kvartalna izvlačenja održat će se 15. lipnja, 15. rujna i 15. prosinca, a finalno nagradno izvlačenje održat će se 23. prosinca. Nagradni fond je 100.000 kn i raspodijeljen je na ukupno 100 nagrada. U svakom od izvlačenja dijelit će se 25 nagrada.
 2. Svi koji i bez članstva u Robin klubu imaju posebne pogodnosti kupovine u Robin trgovinama (npr. umirovljenici utorkom), ne mogu zbrajati te pogodnosti s pogodnostima iz Robin kluba (popusti se međusobno ne zbrajaju).
 3. Ukoliko član Robin kluba nije ispunio bodovima svoju karticu do jednog od kvartalnih izvlačenja, njegovi prikupljeni bodovi se ne brišu, već ih član i dalje može prikupljati do sljedećeg kvartalnog nagradnog izvlačenja ili finalnog izvlačenja.
 4. Svi članovi Robin kluba koji su u razdoblju 16. travnja do 22. prosinca 2018. ispunjene kartice ubacili u kutiju za nagradna izvlačenja, a njihove kartice vjernosti nisu izvučene u prethodnim kvartalnim izvlačenjima, automatski sudjeluju u finalnom nagradnom izvlačenju.
 5. Sva kvartalna nagradna izvlačenja održavaju se u sjedištu Robin trgovina na adresi Ivana Lepušića 30 u Križevcima, pred tročlanim povjerenstvom, a finalno nagradno izvlačenje 23. prosinca 2018. u hotelu Kalnik u Križevcima.
 6. Sve informacije vezane uz prijavu i članstvo u Robin klubu, sakupljanje bodova te sudjelovanje u nagradnim igrama, možete pronaći na www.robin-trgovine.com.

 

Ostala pravila i odredbe Robin kluba!

 1. Robin d.o.o. voditelj je programa nagrađivanja članova programa vjernosti i korisnika kartice „Robin klub“. Robin d.o.o. zadržava pravo da u svakom trenutku, uz prethodnu obavijest korisnicima, povuče karticu iz uporabe. Robin d.o.o. zadržava pravo da u bilo kojem trenutku promjeni ili ukine elemente programa vjernosti, o čemu će korisnik biti obaviješten na odgovarajući način.
 2. U slučaju utvrđenog korištenja Robin klub kartice protivnog pravilima korištenja, ista se trenutno oduzima nositelju iste.
 3. U slučaju gubitka ili otuđenja kartice, član kluba može ponovno postati članom kluba uz ponovno ispunjenje prijavnice, ali prethodno skupljeni bodovi na izgubljenoj ili otuđenoj kartici nažalost se gube te ih Robin d.o.o. nije dužan nadoknaditi članu kluba.
 4. Jedna od pogodnosti članstva u klubu je 10% popusta na jednokratnu kupovinu nakon prikupljenih 20 «R» štambilja. Popust od 10% se primjenjuje na cjelokupan asortiman, osim na bonove za telekomunikaciju, novine i cigarete.
 1. Sve Robin trgovine navedene su na: http://www.robin-trgovine.com/trgovine/ . Članovi kluba mogu skupljati bodove i ostvarivati pogodnosti članstva u svim Robin trgovinama, osim u Robin trgovini 6, trgovini građevinskim materijalom na I. Lepušića 30 u Križevcima.
 2. Nagrade u nagradnim igrama dobitnici preuzimaju u roku od 30 dana od dana primitka pisane obavijesti o dobivenoj nagradi. Ako nagrada nije podignuta u navedenom razdoblju, dobitnik dobiva dodatan rok za preuzimanje nagrade. Ako ne preuzme nagradu ni u dodatnom roku, gubi pravo na istu.
 3. Podaci korisnika, odnosno članova Robin kluba prikupljaju se, obrađuju i upotrebljavaju u skladu sa suglasnostima korisnika navedenim na prijavnici za članstvo u Robin klubu, uz poštovanje propisa o zaštiti osobnih podataka, uključujući, bez ograničenja, Zakon o zaštiti osobnih podataka i GDPR koji su donijela pravna tijela EU.
 4. Članstvom u Robin klubu, korisnik bezuvjetno prihvaća sva pravila i odredbe programa vjernosti.