Još uvijek se možete učlaniti u program vjernosti Robin trgovina – ROBIN KLUB i ostvarivati dodatne pogodnosti.

Da biste se učlanili u ROBIN KLUB morate ispuniti prijavnicu u najbližoj Robin trgovini.

PRAVILA I ODREDBE PROGRAMA VJERNOSTI ROBIN TRGOVINA –
“ROBIN KLUB“


Kako postati članom Robin kluba?

 1. Članom Robin kluba mogu postati sve punoljetne fizičke osobe koje svojevoljno ispune prijavnicu za članstvo u Robin klubu te samim time pristanu na pravila i odredbe kluba. Prijavnica se može zatražiti od prodajnog osoblja i ispuniti u bilo kojoj od Robin maloprodajnih trgovina.
 2. Svaka osoba koja ispuni i potpiše ustupljenu prijavnicu, stječe pravo na primitak kartice Robin kluba. Svaka kartica Robin kluba na prednjoj stranici ima zaseban serijski broj te nije prenosiva, a na stražnjoj stranici nalaze se krugovi za sakupljanje bodova.

 

Pogodnosti članstva u Robin klubu!

 1. Članovi Robin kluba imaju mogućnost prikupljanja bodova prilikom kupovina u svim Robin trgovinama te sudjelovanja u kvartalnim i finalnom izvlačenju nagradne igre ako su u potpunosti ispunili karticu vjernosti s 20 «R» štambilja i predali ispunjenu karticu prodajnom osoblju. Potpunim ispunjenjem kartice i ubacivanjem u kutiju za nagrade, članovi kluba ulaze u prvo iduće kvartalno izvlačenje nagradne igre – 27. travnja, 13. srpnja, 5. listopada i 15. prosinca te mogu osvojiti vrijedne kvartalne nagrade. Sve kartice članova kluba koje nisu izvučene u kvartalnim izvlačenjima automatski se prenose u kutiju za finalno nagradno izvlačenje koje će se održati 15. prosinca 2019. godine.  U svakom kvartalnom izvlačenju nagradne igre Robin d.o.o. osigurao je 25 nagrada, a u finalnom nagradnom izvlačenju automobil Fiat Panda.
 2. Prilikom svake kupnje u vrijednosti većoj od 50 kuna (te za svakih narednih potrošenih 50 kuna), članovi Robin kluba ostvaruju pravo na po 1 (jedan) bod koji se evidentira udaranjem štambilja na poleđini kartice Robin kluba. Kupac je prilikom svake kupovine dužan karticu Robin kluba ustupiti Robin prodajnom osoblju kako bi mu za svakih 50 utrošenih kuna na karticu bio ostisnut po jedan otisak štambilja. U slučaju da kupac nema karticu kod sebe, prodajno osoblje nije mu dužno naknadno štambiljati karticu Robin kluba.
 3. Članovi kluba “R” bodove ne stječu jedino prilikom kupovine u kojoj se iskorištavaju posebne pogodnosti (npr. dodatni popust od 10%).
 4. Nakon što član Robin kluba na svojoj kartici Robin kluba ima skupljenih 20 otisaka štambilja, stječe pravo na popust od 10% za jednokratnu kupovinu u bilo kojoj od Robin trgovina (osim Robin 6 trgovine građevinskim materijalom) bez obzira na iznos (iznimka: popust ne vrijedi za cigarete, novine i bonove za mobilnu komunikaciju), a prodajno osoblje potom ispunjenu karticu vjernosti ubacuje u kutiju za nagradna izvlačenja velike nagradne igre ROBIN DAJE VIŠE koja se nalazi uz blagajnu u svakoj Robin trgovini. Prodajno osoblje potom članu Robin kluba izdaje novu karticu vjernosti kako bi ponovno mogao skupljati štambilje i ostvarivati pogodnosti Robin kluba. Na karticu se upisuje serijski broj člana kluba. Ako greškom prodajnog osoblja ili kupca ne bude upisan serijski broj kupca koji je dobio prilikom izdavanja prve kartice vjernosti, kupac ponovno mora ispuniti prijavnicu za članstvo u klubu.
 5. Članstvo u Robin klubu uvjet je za sudjelovanje u nagradnoj igri Robin daje više. Svaka osoba može ispuniti neograničeni broj kartica, ali sve prema važećim pravilima nagradne igre Robin daje više.
 6. Ukoliko član Robin kluba nije ispunio svoju karticu do jednog od kvartalnih izvlačenja, njegovi prikupljeni bodovi se ne brišu, već ih član i dalje može prikupljati te sudjelovati u sljedećem kvartalnom nagradnom izvlačenju ili finalnom izvlačenju.
 7. Svi koji i bez članstva u Robin klubu imaju posebne pogodnosti kupovine u Robin trgovinama (npr. umirovljenici utorkom), ne mogu zbrajati te pogodnosti s pogodnostima iz Robin kluba (popusti se međusobno ne zbrajaju).
 8. Izvlačenje dobitnika kvartalnih nagrada održat će se 27. travnja (Robin trgovina br. 41, Ulica Kneza Domagoja 29, Koprivnica), 13. srpnja (Robin trgovina br. 32, Sv. Petar Orehovec 130, Sv. Petar Orehovec), 5. listopada (Robin trgovina br. 1, Ivana Lepušića 30, Križevci) u 11:00 sati te 15. prosinca 2019. godine zajedno sa finalnim izvlačenje nagradne igre u Hotelu Kalnik (Trg Svetog Florijana 15, Križevci) od 19.00 sati.
 9. Sve informacije vezane uz prijavu i članstvo u Robin klubu, sakupljanje bodova te sudjelovanje u nagradnoj igri Robin daje više, možete pronaći i na www.robin-trgovine.com.

  

Ostala pravila i odredbe Robin kluba!

 1. Robin d.o.o. voditelj je programa nagrađivanja članova programa vjernosti i korisnika kartice „Robin klub“. Robin klub zadržava pravo da u svakom trenutku, uz prethodnu obavijest korisnicima, povuče kartice kluba iz uporabe. Robin klub i partneri programa vjernosti zadržavaju pravo da u bilo kojem trenutku promjene, prošire ili ukinu elemente programa vjernosti, o čemu će korisnik biti obaviješten na odgovarajući način (putem web stranice www.robin-trgovine.com)
 2. U slučaju utvrđenog korištenja Robin klub kartice protivnog pravilima korištenja, ista se trenutno oduzima nositelju iste.
 3. U slučaju gubitka ili otuđenja kartice, korisnik se ponovno može učlaniti u Robin klub, a prethodno ostvareni bodovi mu se ne dodjeljuju, već ih skuplja iz početka.
 4. Podaci korisnika, odnosno članova Robin kluba prikupljaju se, obrađuju i upotrebljavaju u skladu sa suglasnostima korisnika navedenim na prijavnici za članstvo u Robin klubu, uz poštovanje propisa o zaštiti osobnih podataka, uključujući, bez ograničenja, Zakon o zaštiti osobnih podataka i GDRP koji su donijela pravna tijela EU.
 5. Sve Robin trgovine navedene su na: http://www.robin-trgovine.com/trgovine/. Članovi kluba mogu skupljati bodove i ostvarivati pogodnosti članstva u svim Robin trgovinama, osim u Robin trgovini 6, trgovini građevinskim materijalom na I. Lepušića 30 u Križevcima.
 6. Članovi Robin kluba mogu biti zaposlenici Robin trgovina i njihova uža rodbina, ali ne mogu koristiti sve pogodnosti kluba. Zaposlenici i uži članovi rodbine (supružnici i djeca zaposlenika) ne mogu sudjelovati u nagradnoj igri «Robin daje više», ali mogu ostvarivati ostale pogodnosti članstva u klubu.
 7. Članstvom u Robin klubu, korisnik bezuvjetno prihvaća sva pravila i odredbe programa vjernosti.